• slide
  • SONY DSC

Akce v září 2020 Zdravíme z informačního centra! J

Autor: Publikováno: 7. 9. 2020 Štítky: , , ,

Akce v září 2020

Zdravíme z informačního centra! J

 

Rádi bychom Vás pozvali na akce, které se budou konat v září 2020.

 

 

ZÁŘÍ 2020

11.9.

OSM EUR NA HODINU

19:00

Osm euro na hodinu je zběsilá komedie o sobectví i štědrosti.  Jacques a Laurence, bohatý buržoazní pár středního věku, zaměstnává na černo podivnou paní na úklid. Rosa je hotová nešťastnice: nejenže se nechá vykořisťovat svými „zaměstnavateli“ a stará se o svého přítele, který se od ní nechá živit, ale každý den se jí přihodí nějaký malér. Jednou ztratí telefon, podruhé si zablokuje krk, třetí den krvácí z nosu… Řízením osudu se ta smůla přenese na Jacqua s Laurence, kteří se rozhodnou udělat cokoli, aby Rosu a především sebe zachránili od podivného prokletí.
Nutno zmínit, že Rosa je ve skutečnosti muž – transvestita. Proč vlastně pomáháme druhým, pakliže nejde o náš vlastní prospěch? Hrají: Martin Zounar, Martin Kraus, Martina Randová / Daniela Šinkorová, Antonín Procházka / Zbyšek Pantůček. Vstupenky v předprodeji v Informačním centru Týnec (775 290 032, ic@centrumtynec.cz) nebo na www.ticket-art.cz. Cena vstupenky 440,-. Místo konání: Hotel Týnec – Společenské centrum.

12.9.

PŘES ČTYŘI ZÁMKY – 56. ročník pochodu

7:00

Start: Bisport s.r.o., Týnec nad Sázavou. Čas startu: 7.00-10.00, trasy: 8,17,24,35,50km. Pořadatel: KČT Týnec nad Sázavou

12.9.

HONBA ZA POKLADEM

14:00

Zveme Vás na soutěž pro děti za účasti dospěláka – Honba za pokladem. Pořadatel: Osadní výbor Chrást – sídliště a příznivci, Místo konání akce: Chrást – sídliště „u altánu“.

16.9.

VODA, SUCHO, KLIMA 

17:00

Aktuální souvislosti globální změny klimatu, která se dotýká nás všech – a co s tím můžeme dělat. Beseda s expertem na ekologii a změnu klimatu – rndr. viktorem Třebickým, Ph.D. Zasedací místnost měú Týnec nad Sázavou. Pořadatel: Město Týnec nad Sázavou.

24.9.

TÝNEC NAD SÁZAVOU A OKOLÍ VE STARÉ FOTOGRAFII

17:30

Vlastivědný spolek Týnce nad Sázavou si vás dovoluje pozvat na přednášku Stanislava Šípka a Jana Jiráně. Přednáška se koná tradičně ve čtvrtek od 17.30 ve velké zasedací místnosti Městského úřadu v Týnci nad Sázavou. Změna programu vyhrazena. Pořadatel: Vlastivědný spolek Týnce nad Sázavou

26.9.

KELTSKÝ VEČER

16:00

Irská, keltská, rocková i populární hudba – Cowentina, Slowhand, Hekelén Tekelén, Lufft, irské tance s výukou – Wild Rose, Symple Dance; Pořadatel Hrad Týnec a Město Týnec nad Sázavou

27.9.

VÁCLAVSKÁ DECHOVKA

14:00

K poslechu a tanci hraje kapela Týnečanka. Pořadatel: město Týnec nad Sázavou. Místo konání: Hotel Týnec – Společenské centrum, 775 290 032, ic@centrumtynec.cz. Vstupné 50 Kč.

28.9.

DEN POHYBU A ZDRAVÍ

13:00

Desátý ročník úspěšné, sportovně zaměřené akce, kde si účastníci mohou zkusit známé i neznámé sporty a sportovní aktivity, podívat se na vystoupení sportovních oddílů a získat užitečné informace z oblasti zdravého životního stylu. Akce je určená nejširší veřejnosti, bez rozdílu věku a výkonnosti, vhodná je i pro handicapované osoby. Projížďky na vozítkách seqway. Místo konání: Týnec nad Sázavou – Náklí. Vstupné: dospělí 20 Kč, děti a mládež do 15 let vstup zdarma. Pořadatel: Odbor sportu pro všechny TJ Týnec nad Sázavou, z.s., město Týnec nad Sázavou.

30.9.

MANUÁL ZRALÉ ŽENY

19:00

Není nic špatného na tom být zralá žena, i když slovo „zralá“ mi připomíná sýr, u kterého je nejvyšší čas ho zkonzumovat … Zralost je báječná! Buď z toho důvodu, že si můžete gratulovat, že jste se dožili už pěkného počtu let, anebo proto, že jste sice ještě velice mladí, ale jste jedinci s moudrým pohledem na svět. Talk show s Halinou Pawlowskou. Místo konání: Hotel Týnec – Společenské centrum; Vstupenky v předprodeji v Informačním centru TÝNEC; 775 290 032; ic@centrumtynec.cz; www.centrumtynec.cz

 Přeji příjemný start do nového týdne J

Tereza Procházková

Turistické informační centrum

Klusáčkova 2

Týnec nad Sázavou

 

Tel: 317 729 050, 775 290 032

Email: ic@centrumtynec.cz

www.centrumtynec.cz